İZMİR / BAYRAKLI - Şehit Fehmi Bey İlkokulu

Şehit Fehmi Bey İlkokulu

Adres
ALPASLAN MAH. 1615/5 SK. ŞEHİT FEHMİBEY İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO 21 BAYRAKLI / İZMİR
Vizyon
Sosyal, kültürel ve bilimsel alanlarda başarılı öğrenciler yetiştiren; çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmış ülke ve dünya çapında örnek alınabilecek bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Atatürk ilkelerine bağlı; vatanına, milletine ve çevresine faydalı, sorgulayan, kendini ifade edebilen, geleceğimizi emanet edebileceğimiz onurlu gençler yetiştirmek. Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak; bilgili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. Öğrencilerimizin zihinsel, duygusal, bedensel potansiyellerini tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen, demokratik, çağdaş ve laik eğitim hizmetleri sunmak.
Öğretim Şekli :İkili öğretim
07.50-12.50
Ulaşım
Havalanından İZBAN ile Bayraklı durağında inip, oradan otobüs veya şehir içi dolmuş kullanarak. Konaktan 162,299 numaralı otobüs ile. Karşıyakadan İZBAN ile BAYRAKLI Durağında inerek Otobüs veya dolmuş ile ulaşılabilir.
İl merkezine 11 km ilçe merkezine 2 km mesafeddedir.